Sunday, September 30, 2007

aQaq-AqaQ, AdeK-aDEk tompang lalu erkkkk

emm....fisrt off all nak mintak restu lah kepada aqak2 yang ada dan wujud dalam industri blog memblog nilah.....seperti kak bedah mangkat di dulang, kak rezberry ampuan senduk, kak baby benatsss, kak lelaha......serta tidak dilupakan kepada ratu ribuan tajau sape ituhhhhh!!!!

yerlah sedikit briefing tentang akak2 yang dimaksudkan itueh yerk di mulakan dengan bismillah



emm...kenal tak nih sape???
ya!!! anda betul........ni mak ayam i yang disanjung tinggi yang lain dan tak bukan MISS VEEDA AREENA TAJUDEN k.b.m.dd.....macam mane tuhhh ada pingat darjah kebesaran lagikkkkk.....kennnnnnnn.....well dia neyhhh baik owg nyerww.....baikkkk sangat seiring rupa paras.....sering membantu kengkawan yang dalam kesusahan, lagi dia nih mmg memahami dan always can stand on ur side lah bila susah dan senang....kak bed jangan terharu ekk....heheheh
mak sayang kat kau mak ayam.....walupun ape jek ko panggil mak n cakap kat mak mak tak pernah amik hati....
WALAUPUN......hehehheehhe.....yerlah mak kan merangkap balach n pa ko kennn..........hehehe...
semoga allah murahkan rezeki ko ekk.....emm kak bed nih minat sangat kat anak ikan...emmm nok dulu kan men lagi ko cakap kat mak kenn bunyik nyer lebih kuang macm nih lah
"ish...mak tak men lah anak2 ikan nih, mak minat abang2 jek"
ujong2 sape nok yang ko pili??? sape nak jawab??? ok lah nextttttttttttttttttttt......


hah santek kan aqak niyh????ahaks.....4 ur info ini lah MISS REZBERRY a.s ada gak dia nyer pingat ek....uwaga......dia ni antara ribuan deligasi puchong yg i kenal masalah nyer yang lain memang aku tak kenal pun....hahahahahah......hah mak ingat lagi masa 1st time kita jumpa ok.....ko cakap kalu nak joint skali ngan korang korang kena pijak mak kannnnnnnnnn masih ingat tak lagik???
huh dah lupa???awas kenangan tuh masih mekar dan melata didalam ingatan mak yerkkk.....masa tuh ko ingat tak umah kak bedah kat seksyen 8 tuh??? owh waktuh tuh ko kata mcm nih bunyik nyerwwww
"nyah ko nak joint ngan kitorang maka ko kenalah tahan apabila mak bersama hamdan buat bellet kat atas mak kennnn"
ingat tak???? hahahahah well mak nih umm u know tak simpan dalam hati....tapi mak akan bawak sampai kemati ok...hehehehe......ok nextttttttttttttttttttttttttttt



hah ni antara yang gelamor dan ternama jugak lah kat puchong tewwwh.....nama dia MISS BABY BEE...tp mak panggil dia hamdan jek.....heheheh
jangan marah yerk nokkk........oiiii dia ni masa mak 1st time jumpa ngan dia mak takut sangat sebab mak tengok muka dia ganazzz dan jugak brutalllll.....hehehehe tapi bila mak dah kenal rupe2 nyerww dia nih macam tut......hehehehe kak bee jangan salah paham ok.....ini semua gurauan yerkkkk....hehehehehe....well dia ni seksi n tabah menghadapi dugaan dan juga cacian masyarakat dan juga yg paling dasyat adalah dari rakan2 lah......emmm memandai jek aku nih.....kannnnn.......nok bila nak bg teket wayang nokkkkkkkkkkk??? emmm.....heheheh dia nih baik hati gak sama mcm kak bed ngan rezz tuh.........hmmm lagi satu dia nih kalu dressing ishkkkk......bukan nak cakap ape lah kan kalu ade pompuan lalu sebelah dia mak rasa perempuan tuh akan tercampak lagi terhumban masuk trussss ke dalam longkang, can u imagine that????hahahahahah......sebab ape pempuan tuh tercampak lagi ter humban.....key word di sini adalah tercampak dan terhumban????renung-renung kan lah yerkkkkk



naahhhh!!! nih sape laks ni.....ni lah aman yang di maksud kan tadi....hehehehehe ade disebutkan tadi cuma korangjek yang tak persaan....hehehehe....hah dia ni pun nice jugak orang nya kitorg dok seumah kak bed,aman, me myself dan juga shahwol......tak dilupakan tiki hehehehe...ushhhh aman ni seorang yang serba boleh pendek kata takde yang tak boleh ok...serius nih lahir untuk jd serba mampu itewww ahaks.....emmm dia ni rajin masak sedap lak tuh.....berbakat besar orangnyer.....artis nokkk????? emmm nih masa blog pertama mak sedang dihasilkan nih pun dia tengah masak nih......rajin yer....maklum lah we all serumah kan puasa WALAUPUN kan.................nong thanks 4 every thing ok......semoga kesihatan aman akan sentiasa bertambah pulih dan kita akan enjoyyyyyyyyyyyy!!!!!
pastuh nokk!!!!!





emmmm.....i dah penat lah menukilkan setiap perangai kengkawan i yang ada...nih rasa mcam dah tak larat dah.......emmm kepada sesiapa nama yang tak disebutkan didalam ini sesungguhnya kalian tetap berada dihati mak.......kepada deligasi puchong seperti aizat, ali, lela dan suami serta anak nyer shasha, amor, kak yang terbakar tuh ape name die ekss tak tau lah .....semua nye lah senang wa;laupun nama mu kurang menjadi sebutan dalam blog nih korang semua tetap ada di ingatan ok......awas nantikan kemunculan blog mak seterusnya....american next top model cycle 9 yerrr hehehehe.....

emmm....hah sebelum mengundurkan kan diri i i nak mintak hamfunnnnnnnnn kepada semua nama nya yang tersebut dalam blogg i nih kerana episod pertama nih kan sememangnya episod pengenalan tak gitewww???? semua kisah yang anda baca adalah secubit kenangan yang menjadi ingatan dalam otak mak nih...............alaaaaaa feeling laks......yo selamat po.....

6 comments:

veeda_areena said...

kesusahan tanda ujian..... kesenangan tanda kenikmatan...... sesungguhnya kedua2 perkara itu tidak berpanjangan.... untuk mencapai cita2 harus ada usaha.... usaha tanpa tawakal dan keazaman ... bagai mana hendak tercapai..... ujong2 kata... jadik lah bapok yg berwawasan dan jgn melawan tokey...... awassssssss............

Miss Reezberry said...

betul kata veeda areena tu..inga kata2 mak di awal pertemuan..pijak perut baru leh masuk group adew paham?

hOtMaMa said...

mak terharu nok... ingatan tulus ikhlas ko tuh siap ada letak nama mak, laki & juga anak maks... sib baik ko ingat kalau tak mak pun nak join miss reezberry tu tolong pijakkan perut ko sekali vleyy??**larikkk...

meenzuleyka said...

jgn lupe kan akak ok...walaupun akak lebih kurus dari u oll tpi akak juga insan biasa ok hehehehe....oppss jangan marah kengkawan...

debab ya amat said...

hahahha tahniah kak syhazzlin yang cantek versi tak pecah lobang heheh salam keihlasan kak fasha

Athlon said...

Hi...Aku suka makan anak ayam..(Puyuh)..Goreng pon sodap..!!

Info:
"PERHATIAN: Sekarang Anda Berpeluang Mendapatkan Strategi Lengkap Dan Terkini Google AdSense & Trafik Versi 2.0 Yang Akan Mengubah Pendapatan Online Anda Selamanya...! "
Tarikh Pelancaran JWA v2.0: Selasa, 27hb Mei 2008.
Juga Dapatkan 6 Modul AdSense Percuma!DI SINI